Fasadbild på hela huset

Ett levande hus

The Dockworks är mer en mötesplats än en arbetsplats. Det är en plats att åka till för att du vill, inte för att du måste.

Allt som behövs
– och lite till

I huset finns gott om inspirerande miljöer, privata såväl som gemensamma terrasser, rum för stora och små samtal och kreativa ytor. Men här finns också en hjälpande hand för att underlätta vardagen, som till exempel smidiga, digitala bokningsmöjligheter – vare sig det gäller mötesrum, större konferensrum, poddstudio, yogapass eller en bil från husets bilpool.

Samarbetet med Helio innebär att du i The Dockworks kan förvänta dig samma personliga bemötande som gjort Helios olika ställen till några av landets mest populära kontorskoncept.

Människor jobbar i ett öppet kontorslandskap med bordsfotboll

Framtiden mötesplats

Ingen vet hur framtidens arbetsliv kommer att se ut, men det personliga mötet kommer alltid vara viktigt. Dockworks erbjuder arbetsytor tillgängliga alla tider på dygnet med teknik i framkant och en hållbar utformning på både individ- och samhällsnivå. Här främjas mötet mellan människor och ger inspiration under hela arbetsdagen.

Rum för samarbete och egenarbete

Oavsett om ni är en större grupp som ska samarbeta eller om du behöver tänka ifred en stund så finns rum som passar tillfället. Helio erbjuder även sina populära och medlemsbaserade coworking-ytor som uppmuntrar nya möten och perspektiv. De arrangerar en running club och sociala aktiviteter för att skapa personliga möten för alla medarbetarna i huset.

Platser som förgyller arbetsdagen

Bokningsbara poddrum, privata terrasser, ett orangeri och ett meditationsrum – detta är bara ett axplock av ytorna tillgängliga under arbetsdagen i The Dockworks. På entréplan etablerar Helio ett ambitiöst restaurangkoncept öppet för alla med fokus på hållbara och närproducerade råvaror. I Dockworks kommer det inte vara svårt att hitta platser att trivas på.

Följ med på en rundtur i 360°

Kvinna blickar ut från takterassen, nedanför syns vattnet och Värtahamnen

Terrasser för vila och aktivitet

Det finns gott om terrasser i huset att hämta luft och vädra tankar på. En del ligger i direkt anslutning till kontoren men det finns även större terrasser på taket med bland annat utegym och boulebanor.

Kvinna sitter i baren i en luftig restaurang på entréplan

Mat på höjden och på bredden

I anslutning till entrén finns en restaurang, öppen från tidig morgon till sen kväll. På takterrassen går det att njuta av både storslagen utsikt och något gott från baren.

Receptionisten hjälper en man i receptionen, bakom syns en stor skärm, det är två våningar högt i tak

Entré med reception

Vid den ljusa och luftiga huvudentrén finns en bemannad reception som hjälper till med allt från att boka konferensrum till att lämna in tvätten.

Cyklar står uppradade

Cykel- och bilparkering

I garaget finns 550 cykelparkeringar och plats för 230 bilar. Det finns också en bilpool för den som behöver låna en bil tillfälligt.